Loading...

Blog

Få optimal ergonomi på dit hjemmekontor

Når du køber dine kontormøbler hos fageksperter, kan du være sikker på, at de lever op til alle ergonomiske krav. Vælger du at købe kontormøbler hos os gennem bruttolønsordningen, sparer du både penge og behøver ikke at gå på kompromis med ergonomien. Alle vores møbler er godkendt til fuldtidsarbejde, og de kan indstilles til at støtte din krop og forebygge smerter og skader. Du opnår dermed et fuldt ergonomisk hjemmekontor.

Sid godt på din kontorstol

En billig kontorstol af dårlig kvalitet giver dig ikke den støtte, du har brug for. Så simpelt er det. Dårlig ergonomi på hjemmekontoret kan give belastningsskader i kroppen, fordi mange af os bruger helt op til 60-70 % af vores tid på stillesiddende og inaktivt arbejde.

En god kontorstol kan justeres og tilpasses efter din højde, din vægt og siddestilling. Alle vores kontorstole kan indstilles i forskellig grad. Fælles for dem er, at de tilgodeser ergonomien i hele din arbejdsdag.

Bedre helbred med et hæve-sænkebord

Vidste du, at medarbejdere, som bruger højdejusterbare borde, er 71% mere fokuserede? De er også 66% mere produktive og 33% mindre stressede.

Den rigtig gode vane er at stå op i 15 minutter hver time, og det er let med et hæve-sænkebord. (MP link til målmandshandsker, skal fjernes igen). Står du op i 15 minutter hver time – eller ca. 2 timer om dagen – bliver du sundere og gladere. Du forbrænder ekstra kalorier og forbedrer din mentale sundhed. Og det kræver ikke andet end at rejse dig fra din stol.

Ergonomisk tilbehør skaber ekstra variation

Kort sagt: Ergonomiske kontormøbler er alfa og omega for at passe på helbreddet på hjemmearbejdspladsen.

Med ergonomisk tilbehør som f.eks. et Gymba board får du endnu bedre mulighed for at forbedre ergonomien og velværet i løbet af dagen. Du træner både balance, styrker muskler og forbrænder endnu flere kalorier end ved blot at stå op.

For at skåne håndled og skuldre anbefaler vi også en RollerMouse, som forebygger museskader.

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.