Loading...

Blog

Derfor bør du vælge en RollerMouse frem for en computermus


Den klassiske computermus er der mange, der er bekendt med og anvender til computerarbejde eller i fritiden. Det fås enten med eller uden ledning. Når du anvender en PC mus, så arbejder du med armen ud til siden og åbner op i dit skulderled. Dette er en unaturlig stilling for kroppen, som med tiden vil give dig et lille vrid i skulderen, også kendt som belastningsskade.

Arbejder du i et tegneprogram, kan det være din mus er en nødvendighed. Så vil vi anbefale dig som minimum at benytte en trådløs mus og trække computermusen ind foran kroppen. Det skal være sådan, at du kan med din tommeltot røre din mave.

Det er også en god idé, at blive verdensmester i genvejstaster, så du kan undgå at bruge din computermus, så vidt som muligt. En almindelig PC mus kan give dig gener i håndleddet ved for mange ensartede mikrobevægelser. Har du en lille smuk Mac mus, så skal du passe på. Jo mindre din mus er, desto mindre er bevægelserne. Det er her den største skade opstår.

 

Hvorfor vælge rollermouse frem for computermus?

Vælger du en centreret løsning som RollerMouse, så vil du opleve at dine arme samler sig foran kroppen og dine skuldre bliver mere afslappet. Det føles som en behagelig og naturlig arbejdsstilling. En ergonomisk mus hjælper din overkrop med at aflaste. Du forebygger skulderskader, som potentielt kan forplante sig og give myoser og nakkespændinger. Dette er den hyppige årsag til hovedpine hos de fleste.

Rollermouse arbejdstilling